Birecik’te organize sanayi bölgesi için toplantı düzenlendi

Mucahit Akin  |  13 Ocak 2017, Cuma 16:17  |  1141 görüntülenme
Şanlıurfa Birecik Kaymakamı Kadir Perçi’nin de katılımıyla Organize Sanayi Bölgesi (OSB) toplantısı düzenlendi..
Birecik’te organize sanayi bölgesi için toplantı düzenlendi

Şanlıurfa Birecik Kaymakamı Kadir Perçi’nin de katılımıyla Organize Sanayi Bölgesi (OSB) toplantısı düzenlendi.
Birecik Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen toplantıya, müteşebbis heyeti ve yönetim kurulu üyeleri ile Birecik Kaymakamı Kadir Perçi, Birecik Ticaret Odası Başkanı Müslüm Acar ve Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Yılmaz katıldı.
Birecik Organize Sanayi Bölgesinde bugüne kadar yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, bundan sonra izlenecek yol haritası ve hangi çalışmaların yapılacağı konusunda müteşebbis heyeti ve yönetim kurulu üyelerince değerlendirmelerde bulunuldu.
Birecik’in en büyük sorunlarından biri olan Birecik Organize Sanayi Bölgesinin önemine vurgu yapan Birecik Kaymakamı Kadir Perçi, Birecik’teki OSB çalışmalarının hızlandırılarak, ilçenin ekonomisine ve istihdamına büyük katkı sağlayacak olan Birecik OSB’nin bir an önce faaliyete geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!