BU DEDAŞ'A KİM DUR DİYECEK !

Mucahit Akin  |  07 Şubat 2017, Salı 18:30  |  2400 görüntülenme
elektriklerinin kesilip yüksek miktarda kendilerine ceza kesildiğini öne süren bir grup, DEDAŞ yetkililerine tepki gösterdi.
BU DEDAŞ'A KİM DUR DİYECEK !

Elektriklerinin kesilip yüksek miktarda kendilerine ceza kesildiğini öne süren bir grup, DEDAŞ yetkililerine tepki gösterdi. Siverek'in Çaylarbaşı Mahallesi'nde oturanlardan oluşan bir grup, yüksek gelen elektrik faturaları nedeniyle Akçakale yolu üzerindeki DEDAŞ binası önünde toplandı. Elektriklerinin kesildiğini ve yüksek miktarda faturalar gönderildiğini ve mağdur olduğunu ileri süren grupta bulunanlardan Selim Ögül, "Kaçak kullanmadığım halde elektriğim kesilerek ceza yazıldı. Yüksek miktarda yazılan cezalar nedeniyle mağdur olduk. DEDAŞ yetkililerinin bu soruna bir an önce çözüm bulmasını istiyoruz" dedi.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!