Bursa medyası Şanlıurfa’da

Mucahit Akin  |  14 Ekim 2017, Cumartesi 11:40  |  1213 görüntülenme
Bursa’da yayın yapan gazete, televizyon, internet medyası ve basın meslek örgütü temsilcilerinden oluşan heyet Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü organizasyonu ile AFAD’ın mülteci kamplarındaki çalışmalarını yerinde incelemek üzere Şanlıurfa’ya gitti..
Bursa medyası Şanlıurfa’da

Bursa’da yayın yapan gazete, televizyon, internet medyası ve basın meslek örgütü temsilcilerinden oluşan heyet Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü organizasyonu ile AFAD’ın mülteci kamplarındaki çalışmalarını yerinde incelemek üzere Şanlıurfa’ya gitti.
Basın Yayın Enformasyon Bursa İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı’nın da yer aldığı Bursa medyası heyeti iki gün sürecek program için dün akşam Şanlıurfa’ya ulaştı. AFAD’ın mülteci kamplarında ve bölgede yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyecek olan heyet, sınır şehri Şanlıurfa’nın tarihi ve kültürel mekanlarını da ziyaret edecek. Halfeti, Balıklıgöl, Harran ve müze gezileri de yapılacak. Bursa merkezde yayın yapan gazete, televizyon, radyo ve internet medyası mensupları ile basın meslek örgütü temsilcileri ve ilçelerdeki yerel medya temsilcilerinin de yer aldığı 44 kişilik heyetin Şanlıurfa programı yarın tamamlanacak.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!