Büyükşehir Belediyesi Suruç'ta İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

Mucahit Akin  |  12 Mart 2016, Cumartesi 15:44  |  1161 görüntülenme
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Suruç’ta Muhtarlarla bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişare toplantısı yaptı.
Büyükşehir Belediyesi Suruç'ta İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi


Suruç ziyareti kapsamında Suruçlu vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Programı kapsamında Suruçlu muhtarlarla istişare toplantısı yapan Çiftçi, muhtarların talep ve önerilerini tek tek dinledi. Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet etmeyi seven bir kadroya sahip olduklarını belirten Çiftçi, "Şanlıurfa için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Planlı çalışmayı ilke edinmiş bir Büyükşehir Belediyesi olarak tüm kadrolarımızla geldik. Mevsim şartlarının iyileşmesi ile birlikte ilçe genelinde başlatacağımız alt ve üst yapı çalışmaları ile vatandaşlarımızın yıllardır beklediği hizmetleri bir bir vermeye başlayacağız. Şanlıurfa’yı ve Suruç’u seviyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak vatandaşlara hizmet etmeği ibadet etmiş gibi görüyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak da bütün ilçelerde eşit bir şekilde çalışmalara başladık. Allah’ın izniyle ilerleyen günlerde ilçe genelinde başlayacak olan çalışmaları hep birlikte takip edeceğiz" dedi.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!