BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ÖDÜLLÜ İSOT YARIŞMASI

Mucahit Akin  |  18 Kasım 2015, Çarşamba 11:48  |  1212 görüntülenme
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ödülü İsot (Pul Biberi)  yarışması düzenliyor.
Şanlıurfa’nın has lezzetlerinden bir tanesi olan ve Şanlıurfa isminin özd...
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ÖDÜLLÜ İSOT YARIŞMASI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ödülü İsot (Pul Biberi)  yarışması düzenliyor.

Şanlıurfa’nın has lezzetlerinden bir tanesi olan ve Şanlıurfa isminin özdeşleştiği isotu nesilden nesile aktarılması için Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen isot yarışmasına bütün Şanlıurfalılar davetlidir.

28 Kasım 2015 saat 12.00 de Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Mutfak Müzesinde gerçekleştirilecek olan ödüllü isot yarışmasına katılmak isteyen vatandaşlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Daire Başkanlığında kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Birinciye  Bin 250 Lira, İkinciye Bin lira, Üçüncüye 750 Lira ve Mansiyon ödülü ise 500 Türk lirası verilecek olan ödüllü yarışmaya katılmak isteyenler en son 27 Kasım 2015 tarihine kadar müracaat etmeleri gerekmektedir.

Yarışma ile ilgili şartlar aşağıya çıkartılmıştır;

1. Yarışmaya daha önce  İsot (Pul biber) yarışmasında dereceye girmiş yarışmacılar katılamayacaktır.

2. Her yarışmacı en fazla 2 adet 250 gram’dan oluşan Pul Biber ile katılıp yarışabilir.

3.Yarışmacılar 18 yaş üstünde bayan ve Şanlıurfa’da ikamet etmek

zorundadır.

4.Yarışma Ön eleme ve Final olmak üzere 2 aşamada gerçekleşecektir.

Yarışmaya katılan İsotun;

a. Lezzeti

b. Kıvamı,

c. Görünümü (Renk)

d. Yöreselliği

e. Kullanılan malzemenin kalitesi İle değerlendirileceklerdir.

5.Yarışmacılar Kayıtlarını en son 27 Kasım 2015 tarihleri arasında Şanlıurfa  

Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Tanıtma Şube Müdürlüğü – Beykapısı 

adresinde kayıt yaptırarak, yarışmaya gireceği 250  gram pul biber teslim etmesi gerekmektedir.

 

 

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!