Ana Sayfa - Üst Banner

BÜYÜKŞEHİR’DEN BALIKLIGÖL KAVŞAĞINDA PEYZAJ DÜZENLEMESİ

Mucahit Akin  |  23 Eylül 2024, Pazartesi 09:05  |  1067 görüntülenme
​Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yeniden düzenlenen Balıklıgöl Kavşağında Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince peyzaj çalışması yapıldı.
BÜYÜKŞEHİR’DEN BALIKLIGÖL KAVŞAĞINDA PEYZAJ DÜZENLEMESİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yeniden düzenlenen Balıklıgöl Kavşağında Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince peyzaj çalışması yapıldı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kavşak ve refüjlerin düzenli hale getirilmesi çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Balıklıgöl bölgesinde yeniden düzenlenen kavşakta Park ve Bahçeler ekipleri tarafından peyzaj düzenlemeleri gerçekleştirildi.

 

Zemin düzenleme ile başlayan çalışmalar çim ve mevsimlik çiçek ekimi ile daha güzel hale getirilecek. Kavşak içerisindeki ve yan bantlardaki toplam 900 metrekare mevsimlik çiçek dikimi de yapılarak çalışmaların en kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

 

Park ve Bahçeler ekipleri alanda;

  • Fenix
  • Zakkum
  • Leylandi
  • Mavi Servi
  • Gül
  • Taflan
  • Şimşir
  • Kül Papatyası
  • Oya
  • Çalı hatmi

Çiçek ve ağaç türlerini peyzaj çalışmaları kapsamında toprakla buluştururken; kuru peyzaj alanında ise Podima Taşı, Ağaç Yongası ve CNC kesim Balık figürleri kullanıldı.

 

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!