BÜYÜKŞEHİR’DEN TRAFİĞİ RAHATLATACAK BULVARLAR

Mucahit Akin  |  13 Ağustos 2016, Cumartesi 14:29  |  1045 görüntülenme
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinde yapımına devam ettiği yeni bulvarlar ile kentin trafiğini önemli ölçüde rahatlatmayı planlıyor.
BÜYÜKŞEHİR’DEN TRAFİĞİ RAHATLATACAK BULVARLAR

 

Haliliye İlçesi’nde SU-KAY Park bitişiğinde Dağeteği bölgesine ulaşımı kolaylaştıracak olan Turgut Özal Bulvarı’nda 50 metre ve 25 metrelik bağlantı yollarında yol yapım çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ayrıca Karaköprü Güzelşehir’de yeni açılan Akşemsettin Bulvarları’nda kazı ve dolgu çalışmalarını sürdürüyor.

 

DAĞETEĞİ BÖLGESİ ÇELİK KÖPRÜ VE 50 METRELİK BULVAR İLE NEFES ALACAK

Büyükşehir Belediyesi’nce yapımı devam eden çelik köprüler ve 50 metrelik bulvar ile Dağeteği Bölgesine rahat nefes aldıracak hizmetlere imza atan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bölgedeki yatırımcıların takdirini topluyor.

Haliliye İlçesi’nde SU-KAY Park bitişiğinde çelik köprü inşaatını hızla sürdüren ekipler 50 metrelik Turgut Özal Bulvarı’nda ise kazı çalışmalarına devam ediyor.

 

KARŞIYAKA-SIRRIN’DA 25 METRELİK BULVAR ÇALIŞMASI

Şanlıurfa kent genelinde ve ilçelerinde alt ve üstyapı çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, Haliliye İlçesi’ne bağlı Karşıyaka ve Sırrın Mahallelerinde imarda yer alan 25 metre ve 17 metrelik yolları birer birer açarak halkın hizmetine sunmayı hedefliyor.

Akçakale-Mardin Çevreyolu ve Şanlıurfa-Mardin Karayolu bağlantılarında yer alan yeni bulvarları açarak hizmete sunmaya çalışan Büyükşehir Belediyesi, bölgeyi adeta şantiyeye çevirdi. Büyükşehir Belediyesi’ne ait iş makinelerinin yoğun mesai harcadığı bölgede imardaki yollar kazı ve dolgu çalışmalarının ardından silindiraj yapılıyor.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!