Ceylanpınar’da AK Parti’ye katılım

Mucahit Akin  |  09 Şubat 2017, Perşembe 10:07  |  1067 görüntülenme
Ceylanpınar’da Ökten Ailesi, Ak Partiye katıldıklarını belirterek Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı makamında ziyaret etti..
Ceylanpınar’da AK Parti’ye katılım

Ceylanpınar’da Ökten Ailesi, Ak Partiye katıldıklarını belirterek Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı makamında ziyaret etti.
Başkan Atilla’yı makamında ziyaret eden Ökten ailesinin ileri gelenleri hep birlikte güzel çalışmalara imza atacaklarını belirttiler. Başkan Atilla, Ökten ailesinin Ak Partiye katılımından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, referanduma daha güçlü bir şekilde gideceklerini söyledi.
"Ökten ailesi gücümüze güç katmıştır" diyen Başkan Atilla, "Bugün Ceylanpınar’ımızın değerli ailelerinden Ökten ailesi bizleri ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden çok memnun kaldık. Ökten ailesinin katılımıyla parti olarak inşallah daha da büyüyeceğiz. Hep beraber önümüzdeki referandumda daha güzel bir sonuç elde edeceğiz. Ökten ailesinin destekleri ve ziyaretlerinden dolayı tüm fertlerine ayrı, ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!