DEVTEŞTİ’DE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI

Mucahit Akin  |  23 Ocak 2016, Cumartesi 13:29  |  1461 görüntülenme
BAŞKAN DEMİRKOL: HALİLİYE İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ
 
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Devteşti Mahallesi’nde devam eden yol yapım çalışmalarını...
DEVTEŞTİ’DE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI

BAŞKAN DEMİRKOL: HALİLİYE İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

 

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Devteşti Mahallesi’nde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Haliliye için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Başkan Demirkol, “Vatandaşlarımızın çamura basmadan evine, okuluna, işine gitmesini sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

 

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcıları Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyeleri Abdulkadir Bağış, Hasan Kaya ve Mehmet Keskin ve birim müdürleriyle birlikte Devteşti Mahallesi’nde yeni yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Mehmet Aslan’dan bilgi alan Başkan Demirkol, Devteşti Mahallesi’ndeki çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

 

“VATANDAŞLARIN ÇAMURA BASMADAN EVİNE GİTMESİNİ AMAÇLIYORUZ”

Devteşti Mahallesi’nde devam eden yol yapım çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Başkan Demirkol, vatandaşların çamura basmadan evine, işine gitmesini amaçladıklarını söyledi. Devteşti Mahallesi’nde tüm sokaklarda yol çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Başkan Demirkol, şunları kaydetti:

 

“Devteşti Mahallesi, Haliliye İlçe’mizin nüfus bakımından en büyük mahallesi ve yeni gelişen bir mahalle. 9652, 9655 ve 9658’nci sokaklarda yapılan çalışmaları belediye başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz ve fen işleri müdürümüzle birlikte inceledik. Çok az bir sokağımız kaldı. Yapılaşmanın çok hızlı geliştiği bir mahallemiz. Bu bölgede, yapılaşma olmadan önce daha henüz inşaat aşamasına gelmeden önce yollarımızı tamamlamayı, inşaat işçiyle uğraşan işçi, esnaf ve işverenimizin işini kolaylaştırmayı, yerleşim olan binalarda yaşayanların çamura basmadan evine, okuluna, işine gitmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Bu bakımdan çalışmalarımız devam edecek. Devteşti Mahalle’mizde tüm sokaklarımızı kısa süre içerisinde tamamlayarak insanların hizmetine açmayı düşünüyoruz. Haliliye için gece, gündüz demeden hep birlikte çalışıyoruz. İnsanların duasını almaya çalışıyoruz.”

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!