Ekinci 23 Nisan çocuk bayramını kutladı

Mucahit Akin  |  22 Nisan 2017, Cumartesi 14:52  |  4391 görüntülenme
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutladı..
Ekinci 23 Nisan çocuk bayramını kutladı
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutladı.
Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 97. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Ekinci, 23 Nisan’ın, Türk milletinin yok olmadığını, işgallere, bölünmeye karşı bütün imkanlarını seferber ettiğini belirtti.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci sözlerinin devamında ” Millet egemenliğini esas alarak kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, bugün 97. yaşına girmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu günü tüm dünya çocuklarına armağan ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur. Bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 97.yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlar, çocuklarımıza aydınlık yarınlar diler selam ve saygılar sunarım ”ifadelerini kullandı.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!