Eyyübiye Ağız ve Diş sağlığı merkezinde Gece polikliniği açılacak.

Mucahit Akin  |  15 Ağustos 2024, Perşembe 13:04  |  752 görüntülenme
​İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Hastane ziyaretleri kapsamında Hizmet Başkanları ile birlikte Eyyübiye Ağız ve diş sağlığı merkezinde incelemelerde bulundu.
Eyyübiye Ağız ve Diş sağlığı merkezinde Gece polikliniği açılacak.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Hastane ziyaretleri kapsamında Hizmet Başkanları ile birlikte Eyyübiye Ağız ve diş sağlığı merkezinde incelemelerde bulundu. Hastane yönetiminden vatandaşa sunulan ağız ve diş sağlığı hizmeti hakkında Başhekim Dt. Abidin Güntekin den bilgi aldı. Hizmet Başkanları ve Hastane yönetimi ile birlikte Hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik istişarelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz Eyyübiye ağız ve diş sağlığı merkezinde Gece mesaisi için poliklinik oluşturma çalışmalarımız devam ediyor. Kısa süre içerisinde dört poliklinik gece mesaisi olarak hizmete açılacaktır. Biz tedavi için Hastaneye başvuran vatandaşlarımızın hastaneden memnun olarak ayrılmalarını önemsiyoruz. Ağız ve Diş sağlığı konusunda vatandaşlarımızın beklemeden tedavi olabilmeleri için Yöneticilerimiz ile yapılan istişare ile daha nitelikli hizmet sunabilmek için bugüne kadar yapılan hizmetlere neler eklenebilir diye istişareler yapmaktayız” dedi.

Müdür Solmaz, Sağlık tesislerinde çalışan personel ile bir araya gelerek dilek temennilerini dinledi. Tedavi gören hastaların da durumları hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!