Ana Sayfa - Üst Banner

Genel Başkan Yardımcısı Kaya Vali Erin İle bir araya geldi

Mucahit Akin  |  08 Ağustos 2017, Salı 18:44  |  760 görüntülenme
AK Partili belediyelerin çalışmalarını değerlendirmek üzere Şanlıurfa’ya gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile bir araya geldi..
Genel Başkan Yardımcısı Kaya Vali Erin İle bir araya geldi

AK Partili belediyelerin çalışmalarını değerlendirmek üzere Şanlıurfa’ya gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile bir araya geldi.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Erin’e yeni görevinde başarılar dileyen Kaya, çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Kaya, belediyelerin çalışmalarını yerinde değerlendirerek rapor hazırladıklarını, amaçlarını belediyelerin çalışmalarına destek olmak, ihtiyaçlarını belirleyerek gidermek olduğunu söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erin ise Erol Kaya’ya çalışmalarında başarılar dileyerek, yerel yönetimlerle uyum içerisinde planlı ve programlı çalışmaya büyük önem gösterdiklerini, Şanlıurfa’daki yerel yönetimlerin birlik ve beraberliğinin gelecek açısından ümit verici olduğunu kaydetti.
Kaya’ya, Valilik ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de eşlik etti.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!