Haliliye İlçesi çiçeklerle süsleniyor

Mucahit Akin  |  06 Haziran 2017, Salı 23:36  |  3016 görüntülenme
Haliliye Belediyesi, ilçe genelindeki park ve bahçelerde mevsimlik çiçekli bitkileri toprakla buluşturarak, renk cümbüşü oluşturuyor. Koyungözü, portakal nergisi, ateş çiçeği, bodrum papatyası, minyatür gül gibi rengarenk çiçekler, Haliliye’nin park ve sokaklarına güzellik katacak..
Haliliye İlçesi çiçeklerle süsleniyor

Haliliye Belediyesi, ilçe genelindeki park ve bahçelerde mevsimlik çiçekli bitkileri toprakla buluşturarak, renk cümbüşü oluşturuyor. Koyungözü, portakal nergisi, ateş çiçeği, bodrum papatyası, minyatür gül gibi rengarenk çiçekler, Haliliye’nin park ve sokaklarına güzellik katacak.
Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Başkan Fevzi Demirkol’un “Yemyeşil Haliliye” hedefiyle çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Havaların ısınması ve Ramazan Ayı ile birlikte vatandaşların yoğun şekilde vakit geçirdiği park ve bahçelerde aralıksız çalışmalar yapan ekipler, rutin çalışmalarının yanı sıra, peyzaj anlamında da yeniliklerini devam ettiriyor.
Parklarda renk cümbüşü
Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçedeki park ve bahçelerde güzel görünüm sağlamak amacıyla 65 bin mevsimlik çiçekli bitkiyi toprakla buluşturuyor. Koyungözü, damat mendili, buz çiçeği, sarıkız, verbena, portakal nergisi, yıldız çiçeği, kazayağı, ateş çiçeği, bodrum papatyası, çin karanfili, minyatür gül çiçekleriyle park ve sokaklara canlılık getiren renk cümbüşü, Haliliyelilerin de beğenisini kazandı. Dikimi yapılan çiçeklerin bakımları da ekipler tarafından rutin olarak yapılarak, çiçeklerin devamlılığının sağlanması hedefleniyor.
İlçe genelindeki parklarda devam eden çiçeklendirme çalışmalarının kısa süre içinde tamamlanacağı belirtildi.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!