Haliliye’de milli irade ve demokrasi nöbeti devam ediyor

Mucahit Akin  |  28 Temmuz 2016, Perşembe 17:35  |  875 görüntülenme
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan milli irade ve demokrasi nöbetini devam ediyor.
Haliliye’de milli irade ve demokrasi nöbeti devam ediyor

Her gece alanları dolduran binlerce kişiye seslenen Demirkol, halkın bu kalkışma girişimiyle bir destan yazdığını vurguladı.
Gündüz belediyenin asli işleriyle uğraşıp, gece de nöbet alanında bulunan Demirkol, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Vatandaşların sıkça görüşerek, fotoğraf çektirmek istediği Demirkol, ikinci talimat gelene kadar alanları boşaltılmaması çağrısını da yineliyor.
Demokrasi nöbetinin on üçüncü gecesinde de vatandaşlar bir araya gelen Demirkol, “Evini, işini bırakıp bu meydanları dolduran Şanlıurfalılar, hepiniz ne büyüksünüz ve sizlerin mensup oldukları tüm sosyal kategoriler, kadınlarımız, kızlarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız ne büyüksünüz ki, o günden bu geceye bu alanı boş bırakmadınız. Allah sizden razı olsun. Bu meydanı Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan talimat gelinceye kadar boşaltmayacağız. Gündüz işe, gece nöbete devam edeceğiz. Bu meydanda Şanlıurfa’nın her mahallesinden, Türkiye’nin her ilinden temsilcilerimiz var. Bu meydanda Çanakkale’ye kimler gitmişse, Çanakkale’ye giden ecdadın torunları var. Yine bir Çanakkale destanı yazıyorsunuz. Allah sizden razı olsun. 15 Temmuz’da bu direnişte yaralılarımız var, Şanlıurfa’nın dört şehidi var. Yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Bir destan yazdınız. Bu destanın hepiniz farkındasınız” diye konuştu.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!