Harran Belediyesi’nden eğitime tam destek

Mucahit Akin  |  28 Ekim 2016, Cuma 08:36  |  1850 görüntülenme
Şanlıurfa’nın Harran İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, “En büyük yatırım, eğitime yapılan yatırımdır” anlayışıyla hareket ederek, ilçedeki okulların eksiklerini giderdiklerini söyledi.
Harran Belediyesi’nden eğitime tam destek

Belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra eğitime de her fırsatta destek olan Başkan Özyavuz, Koyunluca, Tanınmış, Çiçek, Türkoğlu ve Kaymaklı okullarını ziyaret ederek, idareci ve öğretmenlerden okulların sorunlarını dinledi. Özyavuz, öğrencilere, belediyenin bastırdığı “TOHUM” isimli kitaptan dağıttı.
Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, ilçe merkezi ve kırsal bölgedeki eğitim kurumlarının eksiklerini tespit etme ve tamamlama noktasında çalışmalara devam ettiklerini belirterek, “Bu ziyaretler sırasında okullarımızın eksiklerini tespit ediyoruz. Bu eksikler daha sonra belediyemiz tarafından kısa zamanda gideriliyor” dedi.
Harran’ın gelişmesini bir bütün olarak gördüklerini, eğitimin de bunun bir parçası olduğunu belirten Özyavuz, “Belediye olarak imar, alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürürken, yolu yaparken eğitimi atlamak olmaz. Çünkü geleceğimizin teminatı şu an öğrenci olan çocuklarımızdır. Onlara en iyi eğitimi vermeliyiz ki gelecekte Harran’ı çok daha güzel yerlere taşısınlar. Bu nedenle merkezi yönetimlerle iş birliği yaparak okullarımızın eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Hedefimiz daha güzel, daha gelişmiş bir Harran” diye konuştu.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!