Harran Belediyesinden yol atağı

Mucahit Akin  |  14 Şubat 2017, Salı 11:16  |  2002 görüntülenme
Şanlıurfa’nın Harran İlçe Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde başlatılan yol açma, genişletme ve stabilize çalışmaları devam ediyor..
Harran Belediyesinden yol atağı
Şanlıurfa’nın Harran İlçe Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde başlatılan yol açma, genişletme ve stabilize çalışmaları devam ediyor.
Mevsim şartlarının uygun olması nedeniyle yol çalışmalarına yoğunluk veren Harran Belediyesi, yapılan planlama çerçevesinde kırsal mahalle yollarını bir bir tamamlıyor. Kırsal mahallelerin yanı sıra merkez mahallelerdeki işler de plan dahilinde aksatılmadan sürdürülüyor.Harran Belediyesi ekiplerinin ilçenin dört bir yanında gerçekleştirdiği yol yapım çalışmalarının son durakları Bulgurlu, Alacalı, Küçük Minare, Gökçe, Saide, Konacık ve Aydıncık Mahalleleri oldu. Özelikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçen Harran Belediyesi, ilçe genelinde hem kilitli beton parke taşı döşeme işlemi hem de stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürürken, Harran için büyük önem taşıyan çevre yolu çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.
Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, gerek şehir merkezi gerekse kırsal mahallelerde belediye ekiplerince hummalı bir çalışma yürütüldüğünü belirterek, “Çalışmalar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Harran Belediyesi işbirliği sayesinde hızla sürüyor. El ele, omuz omuza vereceğiz, kırsal mahallelerimizde girilmedik alan bırakmayacağız” dedi.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!