Harran Üniversitesi Rektörü Taşaltın, bakım evinde kalan yaşlıları ziyaret etti

Mucahit Akin  |  23 Mart 2017, Perşembe 18:35  |  923 görüntülenme
Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın. 18-24 Mart yaşlılar haftası nedeniyle bakım evinde kalan yaşlıları ziyaret ederek hasbihal etti..
Harran Üniversitesi Rektörü Taşaltın, bakım evinde kalan yaşlıları ziyaret etti
Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın. 18-24 Mart yaşlılar haftası nedeniyle bakım evinde kalan yaşlıları ziyaret ederek hasbihal etti.
Burada açıklama yapan Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Devletimizin son yıllarda uygulamaya geçirdiği sosyal devlet politikasıyla, yaşlılarımız ve bakıma muhtaç herkese çok büyük hizmetler sunulduğunu belirtti. Yaşlı Bakım Merkezilerinde yaşlı ve bakım ihtiyacı gerekenler için 24 saat tüm gereksinimler karşılandığına dikkat çeken Rektör Taşaltın, "Yaşlılarımıza en iyi şekilde bakılıyor. Böyle yerleri her kesimden insanlarımızın gelip ziyaret etmesi çok önemlidir. Biz de bugün öğrencilerimizi kendi hayatlarının değerini anlamaları açısından ve hayatlarına yön verebilme açısından çok önem verdiğimiz bir hayra vesile olmak istedik. Burada çalışanlar ve özellikle bakım evlerinde kalanlar için çok büyük moral olmak açısından bundan sonra da böyle ziyaretlerimizi sürdüreceğiz”dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özel yaşam Yolu Bakım Merkezi Müdürü Evren Aslan; “Rektörümüz, Dekanımız ve öğrenci arkadaşlarımız merkezimizde kalan yaşlı ve muhtaçları ziyarete geldiler. Büyük moral bulduk. Böyle ziyaretler oldukça bizler çok daha azimle keyifle işimizi yapmaya devam edeceğiz. Hocalarımızın her zaman desteklerini bekliyoruz. Kendilerine teşekkür ederim” dedi. Yaşlılar günü olma hasebiyle ziyaret organizasyonunu gerçekleştiren Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Akan, ziyarette eşlik eden öğrencilere teşekkür ederek, böyle etkinliklerin, öğrencilerin sosyal sorumluluk bilinci kazanmalarını için önemli olduğunu belirtti. Prof. Dr. Hasan Akan; “Bakımevi ziyareti, öğrencilerimizde bir farkındalık oluşturması açısından çok önemlidir. Ziyarette öğrencilerimiz yaşlılarımızla sohbet ettiler. Bu tür faaliyetler, toplumsal dayanışma, sosyal gelişimin sağlanması açısından herkesin yapması gereken bir gönüllü esasına dayanan bir hayır işidir” diye konuştu
Yaşlı Bakım Merkezi ziyaretine Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Akan ve çok sayıda öğrenci katıldı. Tek tek ziyaret edilen yaşlılara ayrıca karanfil dağıtıldı.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!