İki Kişinin Vurulma Anı Kameralara Yansıdı

Mucahit Akin  |  05 Mayıs 2016, Perşembe 07:53  |  926 görüntülenme
Şanlıurfa’da alacak-verecek meselesi nedeniyle biri kadın 2 kişinin yaralandığı silahlı kavganın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.
İki Kişinin Vurulma Anı Kameralara Yansıdı

Şanlıurfa Türkmeydanı Mahallesi’nde 27 Nisan tarihinde alacak-verecek meselesi nedeniyle 3 kişi arasında tartışma çıkmıştı. Yaşanan tartışmanın büyümesi ile silahına sarılan Fethi T., Halil Süslü ve Funda Cengiz’e ateş edip yaraladıktan sonra olay yerinden kaçmıştı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polisler saldırının faili olarak Fethi T.’yi Bamyasuyu Mahallesi’nde gözaltına almıştı.
Yaşanan kavga ve iki kişinin vurulma anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde otomobilden zorla indirilen Fethi T., belindeki silahı çekip önce dışarıda duran Funda Cengiz’i ayağından vurup, daha sonra otomobilin sürücü koltuğunda oturan Halil Süslü’yü ateş edip yaralıyor.
Kavgayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!