İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYACAK FABRİKA YÜKSELİYOR

Mucahit Akin  |  02 Ağustos 2022, Salı 10:56  |  640 görüntülenme
Karaköprü Belediyesinin vatandaşlara istihdam sağlamak için Organize Sanayi Bölgesinde kazandıracağı fabrikanın yapım çalışmaları sürerken, tamamlandığında yüzlerce kişiye iş kapısı olacak
İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYACAK FABRİKA YÜKSELİYOR
Karaköprü Belediyesinin vatandaşlara istihdam sağlamak için Organize Sanayi Bölgesinde kazandıracağı fabrikanın yapım çalışmaları sürerken, tamamlandığında yüzlerce kişiye iş kapısı olacak

Şanlıurfa Valiliği koordinesinde gerçekleştirilen istihdam atağı programı kapsamında Karaköprü Belediyesinin şehre kazandıracağı fabrikanın yapımı için çalışmalar sürüyor. Organize Sanayi Bölgesinde kazandırılacak olan fabrika, ayakkabı üretimi sektörüne hizmet edecek ve yüzlerce vatandaş için istihdam oluşturacak.

Fabrikada zemin çalışmaları tamamlanırken, hazır kolonların yerleştirilmesi, iç ve dış dizaynının tamamlanmasıyla birlikte önümüzdeki aylarda hizmete hazır hale gelecek.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, rutin belediyecilik faaliyetlerini yürütürken vatandaşların istihdamını da düşünmek zorunda olduklarını belirterek Şanlıurfa’da başlatılan istihdam atağına fabrika yaparak destek verdiklerini söyledi.

Başkan Baydilli fabrika projesi için şunları söyledi: “Bizim bu şehre sadece belediye hizmeti borcumuz yok aynı zamanda şehri kalkındırma borcumuz da bulunuyor. Tabi ki rutin belediyecilik çalışmalarımızla vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz ancak vatandaşımızın istihdamı da çok önemli bir konudur. Bu konuda kamu kurumları olarak kayıtsız kalmadık ve şehrimize yeni fabrikalar kazandırma projesini hayata geçirdik.

Şu anda çalışmaları Organize Sanayi Bölgesinde bir fabrikamızın yapım çalışmaları devam ediyor ve bu yıl içinde bitirip faaliyete girmesini hedefliyoruz. İnşallah kuracağımız fabrika ile birçok gencimiz, vatandaşımız iş sahibi olup ailesini geçindirecek, bunun yanında Şanlıurfa da bizim ve diğer kurumlarımızın yapacağı fabrikalarla bir üretim merkezi haline gelecek. Fabrikamız Şanlıurfa’ya ve ilçemize şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Başkan Baydilli fabrikanın bir an önce bitirilmesi için de yüklenici firmaya talimat verdiklerini ve en kısa sürede tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!