KARAKÖPRÜ’DE ÇOCUKLAR TATİLİ SPOR KURSLARINDA DEĞERLENDİRİYOR

Mucahit Akin  |  01 Temmuz 2021, Perşembe 10:59  |  814 görüntülenme
Karaköprü Belediyesi çadır spor merkezinde açtığı basketbol ve tekvando kurslarıyla çocukların yaz tatilinde hem spor yapmalarını hem de boş zamanlarını değerlendirmelerini sağlıyor.
KARAKÖPRÜ’DE ÇOCUKLAR TATİLİ SPOR KURSLARINDA DEĞERLENDİRİYOR

Karaköprü Belediyesi çadır spor merkezinde açtığı basketbol ve tekvando kurslarıyla çocukların yaz tatilinde hem spor yapmalarını hem de boş zamanlarını değerlendirmelerini sağlıyor.

Karaköprü Belediyesi sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında çocuklar için açtığı spor kurslarıyla çocukların boş vakitlerini sporla değerlendirmelerini sağlıyor. Karaköprü Belediyesi’nin Çankaya Mahallesinde bulunan çadır spor merkezinde çocuklara yönelik açılan basketbol ve tekvando kursları yaz aylarında da devam ediyor.

Çocukların yaz tatillerini sporla değerlendirmeleri için yaz aylarında devam edecek olan kurslarda çocuklar hem yaptıkları sporun temel eğitimini öğreniyor hem de boş vakitlerini eğlenceli bir aktiviteyle dolduruyor.

Kendilerine böyle bir imkân sağlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür eden çocuklar yaz tatilinde hem spor yapacaklarını hem de eğleneceklerini dile getirdiler.

Ayrıca Doğukent Mahallesinde bulunan spor kompleksinde de basketbol kursu devam ederken, kurslara katılmak isteyen öğrenciler Çankaya Mahallesinde bulunan Karaköprü Belediyesi Çadır Spor Merkezinde başvuruda bulunabilirler.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!