KARAKÖPRÜ'DE ÖĞRENCİLER SINAVLARA OKUMA EVLERİNDE HAZIRLANIYOR

Mucahit Akin  |  10 Haziran 2021, Perşembe 13:24  |  676 görüntülenme
Karaköprü’de sınavlara hazırlanan öğrenciler Karaköprü Belediyesinin kendileri için hizmete açtığı okuma evleri ve halk kütüphanesinde sessiz ortamda ders çalışıyor.
KARAKÖPRÜ'DE ÖĞRENCİLER SINAVLARA OKUMA EVLERİNDE HAZIRLANIYOR

Karaköprü’de sınavlara hazırlanan öğrenciler Karaköprü Belediyesinin kendileri için hizmete açtığı okuma evleri ve halk kütüphanesinde sessiz ortamda ders çalışıyor.

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren okuma evleri ve halk kütüphanesi sınavlara hazırlanan ve sessiz bir ortamda ders çalışmak isteyen öğrencilerden yoğun ilgi görüyor.

Esentepe, Atakent, Doğukent ve Seyrantepe mahallelerinde bulunan okuma evleri ile Karaköprü Belediyesi Halk Kütüphanesi öğrenciler tarafından ders çalışma ortamı olarak tercih edilirken, sınavlara hazırlanan ve kitap okumak isteyen öğrenciler ve vatandaşlar da bu merkezlerden faydalanabiliyor.

Özellikle üniversiteye giriş sınavlarına kısa bir süre kala Esentepe Okuma Evi ve Seyrantepe’deki 4. Murad Kültür Merkezi içerisindeki okuma evinde gençler sessiz ve konforlu ortamda ders çalışıyor, internet hizmetinden yararlanıyor. Pandemi kurallarına uyulan okuma evlerinde ateş ölçümü, hijyen ve maske kullanımına önem dikkat ediliyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bir ülkenin gelişiminde eğitimli nesiller yetişmesinin etkili olduğuna dikkat çekerek, " Karaköprü Belediyesi olarak gençlerimizin eğitimine katkı sağlamak amacıyla okuma evlerimizde ve kütüphanemizde onlara çalışma ortamı sunuyoruz. Şu ana kadar 4 mahallemizde okuma evi bulunuyor ve inşallah bu sayıyı artırmaya çalışacağız.

Öğrencilerimiz de geleceklerini etkileyecek sınavlara hazırlanırken okuma evlerimizdeki sessiz ortamda ders çalışıyorlar. Tüm öğrenci kardeşlerime sınavlarında başarılar, zihin açıklığı diliyorum. Biz her zaman gençlerin destekçisi olacağız" diye konuştu.

Temiz ve sessiz bir ortamda ders çalışma fırsatı bulan öğrenciler bu hizmeti kendilerine sunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!