KARAKÖPRÜ’NÜN GENÇLERİ BÖLGE İKİNCİSİ OLDU

Mucahit Akin  |  01 Temmuz 2024, Pazartesi 14:21  |  361 görüntülenme
​Karaköprü Belediyespor U-17 futbol takımı Diyarbakır’da katıldığı 2. Kademe Bölge Şampiyonasında ikinci oldu.
KARAKÖPRÜ’NÜN GENÇLERİ BÖLGE İKİNCİSİ OLDU

Karaköprü Belediyespor U-17 futbol takımı Diyarbakır’da katıldığı 2. Kademe Bölge Şampiyonasında ikinci oldu.

 

Karaköprü Belediyespor U-17 takımı gençleri daha önce katıldıkları 1. Kademe bölge şampiyonasında şampiyonluğa ulaşırken, Diyarbakır’daki 2. Kademe bölge şampiyonasında ilk maçta Onikişubat Futbol Kulübünü 3-0 mağlup etti. Gençler yarı final maçında da Muş Vartospor maçından 3-0 galip gelerek finale adını yazdırdı.

 

Final maçında güçlü rakibi Bingöl Anadolu FK ile karşılaşan Karaköprü Belediyespor U-17 gençleri zorlu geçen maçta iyi bir mücadele örneği sergilerken, rakibine üstünlük kuramadı ve sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı ve bölge ikincisi oldu.

 

Karşılaşmayı Karaköprü Belediye Başkanvekili Bakır Kama, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çalışkan ve ASKF Şanlıurfa Şube Başkanı Adnan Yükselir de takip ederek gençlere destek verdi.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi sosyal medyadan yaptığı paylaşımda gençlerin başarısını tebrik ederek, “U-17 Bölge Şampiyonasında, Karaköprü Belediyespor'umuzun gençleri bölge ikincisi olarak büyük bir başarı elde ettiler. Genç kardeşlerimi buraya kadar gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyor, tek tek hepsinin gözlerinden öpüyorum” dedi.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!