Kayseri’deki terör saldırısına tepki

Mucahit Akin  |  17 Aralık 2016, Cumartesi 15:47  |  1666 görüntülenme
Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği (ŞUÇGAD) Kayseri’de, Erciyes Üniversitesi yakınlarında bomba yüklü araçla gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı..
Kayseri’deki terör saldırısına tepki

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği (ŞUÇGAD) Kayseri’de, Erciyes Üniversitesi yakınlarında bomba yüklü araçla gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı.
Dernek Başkanı Tahir Gülebak, mesajında terörün her türlüsünü kınadığını bu saldırıların milletin birliğini ve bütünlüğünü bozamayacağını, aksine daha da güçlendireceğini vurguladı. Carşı iznine çıkan askerlerin ve öğrencilerin içinde bulunduğu halk otobüsüne yönelik saldırıyı şiddetle kınayan Gülebak, "Sivil kıyafetli askerlerimizin, öğrencilerimizin içinde bulunduğu halk otobüsüne alçak ve kansız teröristlerin saldırıda bulunduğunu derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Teröristlerin, insanlık dışı bu vahşi saldırısını şiddetle kınıyor ve saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifa diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!