Milletvekili Fakıbaba Birecik’te incelemelerde bulundu

Mucahit Akin  |  03 Kasım 2016, Perşembe 07:57  |  1357 görüntülenme
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Milletvekili Fakıbaba Birecik’te incelemelerde bulundu

Milletvekili Fakıbaba, ilk AK Parti Birecik İlçe Başkanlığı binasına gelerek buradaki 15 Temmuz Sergisini gezdi. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’yı parti binasında Birecik Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Çopur, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Sami Doğan, AK Parti Birecik İlçe Başkanı Müslüm Kaynarpınar ile partililer ve vatandaşlar karşıladı.
Yapılacak yol çalışmaları yerinde incelendi
AK Parti Birecik İlçe Başkanlığı binasındaki 15 Temmuz Sergisini gezdikten sonra Milletvekili Fakıbaba, Birecik’te trafik kazalarını azaltmak ve tehlike arz eden noktalarda yapılacak olan kavşak ve yol çalışmaları için Karayolları Bölge Müdürü Şefik Solmaz ile beraber yerinde incelemelerde bulundu. İlk olarak Birecik Küçük Sanayi Sitesi ve Birecik Fıstık Hali civarındaki kavşakta yapılacak olan yol çalışmaları için yerinde incelemelerde bulunan Fakıbaba ve Karayolları Bölge Müdürü Şefik Solmaz, yapılacak çalışmaların bölgede trafik sorununa çözüm olacağını söyledi.
Birecik Devlet Hastanesi yeni binası kavşağında inceleme
Birecik Küçük Sanayi Sitesi ve Birecik Fıstık Hali civarındaki kavşakta yapılan incelemenin ardından Milletvekili Fakıbaba, Karayolları Bölge Müdürü Solmaz ve beraberindeki heyet, yapımı devam eden Birecik Devlet Hastanesi yeni binasına dönüşler için yapılacak yol ve kavşakların yer tespitinde bulundu. Ardından Birecik’teki karayolu sorunları ve çözüm yolları Birecik Kaymakamlığı’nda kaymakamlık makamında toplantı yapılarak masaya yatırıldı. Yapılan toplantıya Birecik Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Birecik Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Çopur, ve Birecik Devlet Hastanesi Başhekimi Güney Cem Bülbüloğlu katıldı.
Toplantıda vatandaşların köprü, tünel ve kavşakları daha rahat ve sağlıklı bir şekilde kullanmaları için gerekli her türlü çalışmaların en kısa sürede yapılacağı dile getirildi.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!