Milletvekillerinden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ziyaret

Mucahit Akin  |  07 Eylül 2016, Çarşamba 17:09  |  1218 görüntülenme
AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Kemalettin Yılmaztekin ve Mehmet Ali Cevheri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
Milletvekillerinden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ziyaret

Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, milletvekillerine yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün gençlik için çok önemli bir kurum olduğunu belirten milletvekilleri Cevheri ve Yılmaztekin gençliğin daha iyi bir noktaya gelebilmesi için vekiller olarak üzerlerine ne düşüyorsa yapacaklarını belirtti.
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş ise milletvekillerine ziyaretleri için teşekkür etti.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!