Milli Eğitim’de elektronik imza ile mesai takibi

Mucahit Akin  |  26 Ağustos 2016, Cuma 16:45  |  3307 görüntülenme
Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, mesai takibi için elektronik imza sistemine geçti.
Milli Eğitim’de elektronik imza ile mesai takibi

Bina giriş çıkışına konulan cihaz ile mesaiye gelen memurlar parmak izini okutacak.
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü personeline elektronik mesai takibi yapılacak. Bina giriş ve çıkışlarına kurulan imza sistemi ile çalışanların mesai saatleri kontrol altına alınacak.
Göreve yeni başlayan Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş’in talebi ile sistem kuruldu. Müdür Sinan Ateş, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ve AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım’a sistemi tanıttı. Akyürek, sistemin bir yenilik olduğunu ve böylece imza külfetinden kurtulduğunu belirterek, "Parmak izi sistemi ile işe geldi gelmedi problemi ortadan kalkacak. Sistem ile kim ne zaman gelmiş ne zaman çıkmış belli olacak. Milli eğitim müdürümüze teşekkür ediyorum" dedi.
Sinan Ateş ise mesai giriş çıkışlarının elektronik bir ortamda takip edileceğini ve bunun mesai düzeni açısından önemli olduğunu ifade etti. Ateş, teknolojiden istifade etmenin gerekliliğini de anlattı.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!