Mücadeleyi Dostluk Kazandı

Mucahit Akin  |  17 Kasım 2020, Salı 13:51  |  3341 görüntülenme
Barış Pınarı Harekatı ile huzur ve güven ortamının hakim olduğu Telabyad’da, Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM) koordinesinde, Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden tesis çalışmalarını yerinde inceleyen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, yetkililerden bilgi aldı.
Mücadeleyi Dostluk Kazandı
Gençlik ve Spor Müdürlüğü danışmanlık ve desteğinde, Telabyad Mahalli Meclisi nezaretinde devam eden suni çim saha, voleybol ve futbol sahalarında incelemelerde bulunan Vali Erin, tesislerden yararlanan vatandaşlarla da voleybol maçı yaptı. 

Haliliye Kaymakamı Metin Esen, Telabyad Koordinatörü Oğuzhan Erdi Atak, Gençlik ve Spor Müdürü Halil Eren, yerel meclis üyeleri ve bazı korumalardan oluşan Vali Abdullah Erin’in takımı, sık sık oyuncu değiştirse de yerel voleybolculara üstünlük sağlayamadı. Bir saate yakın süren mücadele Şanlıurfa takımının Telabyad takımını galibiyetlerinden dolayı tebrik etmesiyle sona erdi. 

Barış Pınarı Bölgesinde huzur ve güven ortamının hakim olduğunu belirten Vali Erin, bölge halkının her yönden kalkınması, sosyal ve kültürel hayatın gelişmesi için bölgeye her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!