Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulundan kan bağışı

Mucahit Akin  |  07 Mart 2017, Salı 18:57  |  1414 görüntülenme
Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Kızılay’a 120 ünite kan bağışı yapıldı..
Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulundan kan bağışı

Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Kızılay’a 120 ünite kan bağışı yapıldı.
Daveti üzerine, Harran Üniversitesi Eyyübiye Kampüsüne gelen Kızılay yetkilileri, Meslek Yüksekokulu bünyesindeki öğretim üyeleri, personel ve öğrencilerin desteğiyle 120 ünite kan topladı. İlk olarak Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Azmi Aktacir’in kan vermesiyle başlayan etkinlikte yüksekokulda görev yapan öğretim elemanları ve öğrenciler kan bağışı için seferber oldu.
Ayrıca Yüksekokulun eski öğretim görevlilerinden olan Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’de kan bağışı standını ziyaret ederek "Sosyal sorumluluk" projesine destek verdi.
Bu kapsamda Kızılay görevlilerine teşekkür eden Doç. Dr. M. Azmi Aktacir, bu tür etkinliklerde insanların daha çok duyarlı olması gerektiğinin altını çizdi ve kan vermenin hem insanın kendi sağlığına hem de başkalarının hayatta kalmasına vesile olacağını dile getirdi.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!