Şanlıurfa’da 590 çocuğa bayramlık dağıtıldı

Mucahit Akin  |  02 Ağustos 2020, Pazar 11:48  |  2962 görüntülenme
Suriye sınırının sıfır noktasında yer alan Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde 590 çocuğa bayramlık elbise ve ayakkabı dağıtıldı..
Şanlıurfa’da 590 çocuğa bayramlık dağıtıldı

Suriye sınırının sıfır noktasında yer alan Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde 590 çocuğa bayramlık elbise ve ayakkabı dağıtıldı.
Suriye sınırının sıfır noktasında yer alan Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları bayramda unutulmadı. Turgut Özal Mahallesi Muhtarı Rıdvan Aydın’ın girişimleriyle bir araya gelen iş adamları, çocuklara bayramlık gönderdi. Toplam 85 bin lirayı bulan ayakkabı ve elbiseler 590 çocuğa dağıtıldı. Ayrıca kurban kesemeyen ailelere de et ve bayramlık çikolata ile şeker de dağıtıldı. Bunun yanı sıra yaklaşık 100 engelliye de akülü ve tekerlekli sandalye hediye edildi. Çocukların heyecanına bir zamanların efsane ismi Marilyn Monroe’ya benzerliğiyle tanılan Melek Akarmut ile hayırsever İbrahim Yalçın da ortak oldu. Hediyelerini alan bazı çocukların ayaklarında ayakkabısının olmadığı görüldü.
Yapılan yardımlar hakkında konuşan Turgut Özal Mahalle Muhtarı Rıdvan Aydın, kesilen kurbanların da ailelere dağıtıldığını belirtti.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!