ŞANLIURFA'DA ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD OKUTULDU

Mucahit Akin  |  09 Nisan 2021, Cuma 15:08  |  1801 görüntülenme
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 11 Nisan Kurtuluş Etkinlikleri Balıklıgöl içerisinde bulunan Dergâh Camii’nde Şehitler anısına Hatmi Şerif programıyla başladı.
ŞANLIURFA'DA ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD OKUTULDU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 11 Nisan Kurtuluş Etkinlikleri Balıklıgöl içerisinde bulunan Dergâh Camii’nde Şehitler anısına Hatmi Şerif programıyla başladı.

11 Nisan Urfa Kurtuluş etkinlikleri programı kapsamında bir dizi etkinliklerin ilk ayağı Balıklıgöl platosunda bulunan Dergâh Camii'nde düzenlenen mevlit programı ile başladı etkinlikte tüm Şehitler için mevlit okutuldu.

11 Nisan Şehitleri için ve Polis Haftası nedeni ile Dergah Camiinde yapılan mevlid programına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, şehit ve gazi aileleri ile sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

Hatim programı ve Cuma namazı sonrasında Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü  stant açarak vatandaşlara ikramlarda bulundu.

 

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!