ŞANLIURFALILAR HAFTA SONUNDA FUARA AKIN ETTİ

Mucahit Akin  |  13 Şubat 2024, Salı 08:32  |  449 görüntülenme
​Türkiye’nin yöresel lezzetleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen fuarda sergilendi. Şanlıurfalılar hafta sonunda bu yıl 12’ncisi düzenlenen Gıda, Yöresel Ürünler, Hediyelik Eşya, Tekstil, Giyim ve El Sanatları fuarına akın etti.
ŞANLIURFALILAR HAFTA SONUNDA FUARA AKIN ETTİ

Türkiye’nin yöresel lezzetleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen fuarda sergilendi. Şanlıurfalılar hafta sonunda bu yıl 12’ncisi düzenlenen Gıda, Yöresel Ürünler, Hediyelik Eşya, Tekstil, Giyim ve El Sanatları fuarına akın etti.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 12’ncisi düzenlenen Gıda, Yöresel Ürünler, Hediyelik Eşya, Tekstil, Giyim ve El Sanatları fuarı Şanlıurfalılardan yoğun ilgi gördü.

 

Hafta sonunda Şanlıurfalılar Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Gıda, Yöresel Ürünler, Hediyelik Eşya, Tekstil, Giyim ve El Sanatları fuarına akın etti.

 

Lokumdan Tulum peynirine, mantıdan sucuk çeşitlerine kadar birçok yöresel ürünün sergilendiği fuar vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Yöresel ürünlerin yanı sıra Fuarda Hediyelik Eşya, Tekstil, Giyim ve El Sanatları sergilendi.

 

Türkiye’nin 81 ilinden çok sayıda yöresel ürünlerin sergilendiği fuar 18 Şubat Pazar gününe kadar açık kalacak.

 

 

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!