Şanlıurfaspor - Yeni Malatyaspor maçı sonrası ortalık karıştı

Mucahit Akin  |  17 Ekim 2016, Pazartesi 07:46  |  1792 görüntülenme
TFF 1. Lig’in 7. haftasında Şanlıurfaspor ile Yeni Malatyaspor arasında oynanan ve Yeni Malatyaspor’un 2-1 kazandığı karşılaşmanın ardından saha içi ve saha dışı karıştı.
Şanlıurfaspor - Yeni Malatyaspor maçı sonrası ortalık karıştı

Polis taraftara biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.
TFF 1. Lig’in 7. haftasında Şanlıurfaspor ile Yeni Malatyaspor arasında oynanan ve Yeni Malatyaspor’un 2-1 kazandığı karşılaşmanın ardından sahanın içi ve dışı karıştı. Polis koltukları yerinden söküp sahaya atan taraftarlara müdahale etti. Şanlıurfaspor şeref tribününde oturan bazı yöneticilerin polisin müdahalesine tepki gösterip sahaya inmek istemesine polisin izin vermemesi üzerine arbede yaşandı.
Stadın dışına kaçan taraftarlar polise taşlarla saldırırken, polisler ise biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Yaşanan olayda çok sayıda taraftar biber gazından etkilenirken, öfkesine hakim olamayan bazı taraftarlar ise yoldan geçen polis araçlarını taşladı.
Polisin müdahale ettiği taraftarların sokak aralarına kaçmasıyla olaylar yatıştı.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!