Siverek Belediyesi eğitime destek vermeye devam ediyor

Mucahit Akin  |  07 Şubat 2018, Çarşamba 17:03  |  1365 görüntülenme
Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ın talimatıyla başlatılan 'Eğitime %100 destek projesi' kapsamında çalışmalar sürdürülüyor.
Siverek Belediyesi eğitime destek vermeye devam ediyor

Proje kapsamında daha önce çok sayıda eğitim kurumuna destek veren Siverek Belediyesi, Mehmetçik İlkokulundan gelen dolap talebini karşıladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince dolap montajının tamamlanmasının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, okul öğretmenleri ve idarecilerle bir araya geldi.

 

Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ın aynı zamanda bir eğitimci olduğunu hatırlatan Hacı Ahmet Öncül, "Belediye Başkanımız eğitim konusunda hassas davranıyor. İmkanlarımız ölçüsünde gelen talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Sosyal belediyecilik sorumluluğumuz gereği eğitim konusunun önceliklerimiz arasında olduğunun bilinmesini isteriz" dedi.

 

Daha önce bir çok eğitim kurumundan gelen talepleri karşıladıklarını belirten Öncül, "Eğitim konusundaki desteğimiz sadece dolap ve benzeri talepler değil. Örneğin kimi okula fotokopi desteği verirken kimi okula ise projeksiyon cihazı verdik. Mütevazi bir bütçemiz olmasına rağmen eğitim konusunda tüm imkanlarımızı kullanmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!