Siverek yılbaşına silah sesleriyle girdi

Mucahit Akin  |  01 Ocak 2017, Pazar 01:13  |  1162 görüntülenme
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde alınan önlemler ve yapılan uyarılara rağmen bazı vatandaşlar yılbaşını havaya ateş açarak kutladı..
Siverek yılbaşına silah sesleriyle girdi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde alınan önlemler ve yapılan uyarılara rağmen bazı vatandaşlar yılbaşını havaya ateş açarak kutladı.
Güvenlik güçlerinin her yıl yaşanan silahlı kutlamaların tekrarlanmaması için aldığı önlemlere rağmen saatler 00.00’ı göstermesiyle bazı vatandaşlar yılbaşını havaya ateş açarak kutladı.
Emniyet Müdürlüğü Siverek Belediyesi aracılığıyla hoparlöründen halka anonslarla, “2017 yılına girerken değişik eğlence kutlama ve diğer etkinlikler esnasında ateşli silah, havai fişek maytap benzeri patlayıcı maddelerin kullanılması kanunen suçtur vatandaşların can ve mal ve hukuken zor durumda kalmamaları için duyarlı olmaya davet ediyoruz” denildi.
Hoparlörlerden okunan mesajın ayrıca SMS ile vatandaşlara gönderildiği belirtildi. Kutlamalar sırasında ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı bildirildi.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!