Siverek’te kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi

Mucahit Akin  |  02 Ekim 2016, Pazar 16:37  |  1291 görüntülenme
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Kızılay’ın başlattığı kan bağışı kampanyası yoğun ilgi gördü.
Siverek’te kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi

Kızılay yetkilileri, Cumhuriyet meydanında kurulan TIR’da, vatandaşlara kan bağışıyla ilgili bilgi verdi. 3 gün süren kampanyada yaklaşık 600 ünite kan toplandığı bildirildi. Yetkililer, kan bağışına yoğun ilgiden memnun olduklarını ifade etti.
Düzenli olarak kan bağışında bulunduğunu söyleyen Bayram Gümüştaş, “Ben Kızılay’a her zaman kan bağışında bulunuyorum. Bu güne kadar bulunmuş olduğum kan bağışlarıyla çok sayıda insan hayatının kurtulduğunu düşünüyorum. Zaten bununla ilgili SMS geliyor. Kan verdikten sonra çok rahatlıyorum. Bir kişiye verdiğimiz kan ile can verebiliyorsam ne mutlu bana. Bu bir insani görevdir. Tüm insanların bu konuya hassasiyet göstermelerini ümit ediyorum” diye konuştu.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!