Siverek’te lokanta ve dönerciler denetlendi

Mucahit Akin  |  23 Kasım 2016, Çarşamba 15:54  |  1251 görüntülenme
Siverek ilçesinde merkezde bulunan lokanta ve dönerciler zabıta ekipleri tarafından denetlendi..
Siverek’te lokanta ve dönerciler denetlendi

Siverek ilçesinde merkezde bulunan lokanta ve dönerciler zabıta ekipleri tarafından denetlendi.
Siverek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünde görevli gıda mühendisleri, kent merkezindeki lokanta ve okul çevrelerinde bulunan dönercilere yönelik denetim yaptı.
Yapılan denetimlerde gıdaların saklandığı dolapları ve sağlığa uygunluk durumuyla, lavaboların temizliği ve fiyat listesinin görünür şekilde asılıp asılmadığını kontrol etti. Ayrıca yemek malzemelerinin saklandığı kaplar ve hazırlandığı alanlarda da incelemelerde bulunan ekipler, eksik belgesi olduğu tespit edilen bazı işyerleri sahiplerine belgelerin tamamlanması için süre tanıdı.
Halk sağlığına büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Resul Yılmaz, "Halkımızın sağlığını tehdit eden unsurların ortadan kaldırılması ve alınması gerekilen tedbirlerin sağlanması için denetimlerimizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!