SÜLEYMANİYE ‘ŞOKLAMA’ İLE TERTEMİZ

Mucahit Akin  |  20 Aralık 2019, Cuma 11:44  |  1891 görüntülenme
Haliliye Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan tüm mahalleler için programladığı ‘şoklama’ uygulamasıyla mahallelerde özel temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
SÜLEYMANİYE ‘ŞOKLAMA’ İLE TERTEMİZ

Haliliye Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan tüm mahalleler için programladığı  ‘şoklama’ uygulamasıyla mahallelerde özel temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Haliliye Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü ilçe merkezinde bulunan 32 mahalle için geliştirdiği ‘şoklama’ programı uygulamasına devam ediyor. Bu kapsamda özel şoklama ekibi, sabahın erken saatleri itibari ile Süleymaniye Mahallesindeki tüm sokaklarda çöp toplama, apartman bahçeleri temizliği, boş arsa temizliği ve süpürme çalışmaları gerçekleştirdi.

Yapılan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Süleymaniye Mahalle Muhtarı Salih Dağ, “ Haliliye Belediyemiz sabahın erken saatlerinden itibaren bizim mahallede temizlik yapıyor. Çok şükür şuan bir eksikliğimiz yok. Hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a ve tüm ekiplerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ekipler, şoklama uygulamasının belirlenen program dahilinde ilçe merkezindeki mahallelerde çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!