Temizlik İşçilerine Gıda Yardımı Yapıldı

Mucahit Akin  |  29 Haziran 2016, Çarşamba 16:50  |  1130 görüntülenme
Eyyübiye Belediyesi, belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan 500 temizlik personeline gıda yardımında bulundu.
Temizlik İşçilerine Gıda Yardımı Yapıldı

Eyyübiye Belediyesi, Ramazan ayı boyunca Eyyübiye ilçesi sınırlarında yaşayan 5 bin dar gelirli aileye gıda yardımında bulunduktan sonra ihtiyaç sahibi olan kendi personelini de unutmadı. Eyyübiye Belediyesi, belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan 500 personele gıda yardımında bulunuldu. Eyyübiye Belediyesi Başkan Vekili İlhami Günbeği, "Eyyübiye Belediyesi Başkanımız Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü ve Umut Masası vasıtasıyla bugüne kadar birçok dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileye ulaştık. Bu ramazan ayında 5 bin dar gelirli aileye ve 650 yetime iftar ve giyecek desteğinde bulunduk. Bugün de değişen ve gelişen Eyyübiye’nin dönüşümünde pay sahibi olan personelimizle birlikteyiz ve onlara gıda desteğinde bulunuyoruz. Bu gıda desteğimiz diğer birimlerde de aynı şekilde rutin halde devam edecektir. Personelimize yaptıkları temizlik gerekse ilaçlama çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Uğur Konak da, "Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak 500 personelimize gıda yardımında bulunuyoruz. Eyyübiye ilçesinde yaşayan vatandaşlarımıza gün boyu temizlik ve ilaçlama konusundaki hizmetlerimiz de devam edecektir" şeklinde konuştu.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!