Uğur Işılak Şanlıurfa’da konser verecek

Mucahit Akin  |  14 Mart 2017, Salı 12:09  |  2377 görüntülenme
Haliliye Belediyesi 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında Uğur Işılak konseri ve Çanakkale yarışmaları ödül töreni düzenliyor. Program kapsamında Mehteran-ı Haliliye de ilk kez sahne alacak..
Uğur Işılak Şanlıurfa’da konser verecek

Haliliye Belediyesi 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında Uğur Işılak konseri ve Çanakkale yarışmaları ödül töreni düzenliyor. Program kapsamında Mehteran-ı Haliliye de ilk kez sahne alacak.
Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen 18 Mart etkinleri, 18 Mart 2017 Cumartesi günü saat 13.00’de GAP Arena Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayacak program, açılış konuşmalarıyla devam edecek.
Etkinlikler kapsamında kentin ilk ve tek mehter takımı olan Mehteran-ı Haliliye de ilk kez sahne alacak. Mehter programının ardından ise Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması derece alan öğrenciler ile Çanakkale yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri taktim edilecek. Programın son kısmında da, Uğur Işılak sahne alarak sevenleriyle buluşacak.
Çanakkale Resim Yarışması ve 15 Temmuz askeri kalkışma girişimiyle ilgili Milli İrade Fotoğraf Sergisi de program kapsamında sergilenecek.
Başkan Fevzi Demirkol da, yaptığı çağrıda tüm vatandaşları cumartesi günkü programa davet ettiklerini ifade etti.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!