VALİ KÜÇÜK BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Mucahit Akin  |  12 Ağustos 2015, Çarşamba 10:28  |  6042 görüntülenme
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa’da görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. 

Şanlıurfa Valiliği içerisinde oluşturulan Başbakan...
VALİ KÜÇÜK BASINLA BİR ARAYA GELDİ
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa’da görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. 

Şanlıurfa Valiliği içerisinde oluşturulan Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü Basın Koordinasyon Merkezinin tanıtımının da yapıldığı buluşmada; Vali İzzettin Küçük, basın mensuplarının taleplerini ve sıkıntılarını dinledi. 
Sohbet havasında geçen buluşmada; Şanlıurfa’ya ilişkin konular da görüşüldü. Kahvaltı sonunda açıklama yapan Vali İzzettin Küçük; Şanlıurfa valiliği olarak yerel medyayı çalışma ortağı olarak gördüklerini belirterek: "Bu ilin daha güzel günlere ulaşması için yaptığımız çalışmalarda muhakkak en büyük ortağımız yerel medyadır. Yerel medyaya teşekkür ediyorum. Özellikle son günlerdeki tavrıyla, duruşuyla Şanlıurfa’ya büyük bir katkıda bulunmuşlardır. Yerel medya, sürekli güzel şeyler çizen bir yaklaşım içerisindedir. Şanlıurfa Valiliğinde Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğünde bir basın merkezi açıldı ve çalışmaya başladı. Basın mensupları oranın sahibidir, onların işbirliği içerisinde çalışmaları bizi de memnun eder" dedi.
Şanlıurfa’nın bazen olumsuz olaylar yaşanmasına rağmen çizgisinin hep yukarıya doğru çıktığını vurgulayan Vali İzzettin Küçük:  "Eğitim, turizm ve sanayi hususlarında biz duruşumuzu, tavrımızı değiştirmeyeceğiz. Bu konu her zaman bizim birinci gündem maddemiz olacaktır" dedi. 

 

Şanlıurfa’nın güvenlik konusunda her hangi bir sıkıntısı bulunmadığını da sözlerine ekleyen Vali İzzettin Küçük; “Şanlıurfa çok güvenli bir yer. Görüyorsunuz Şanlıurfa’da herhangi bir toplumsal olay, kargaşa, kaosyok. Biz bu güven ortamını insanların zihninde de gerçekleştireceğiz. Vatandaşların korkacağı, tereddüt edeceği hiç bir şey yok" şeklinde konuştu

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!