Vali Tuna ilçe ziyaretlerine Suruç’la devam etti

Mucahit Akin  |  02 Ağustos 2016, Salı 07:29  |  940 görüntülenme
İlçe gezilerine devam eden Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, son olarak Suruç ilçesine giderek vatandaşlarla bir araya geldi.
Vali Tuna ilçe ziyaretlerine Suruç’la devam etti

İlçede ilk olarak kaymakamlığı ziyaret eden Vali Güngör Azim Tuna, burada ilçe kurum amirleri tarafından karşılandı. Daha sonra Suruç kaymakamı Abdullah Çiftçi’nin makamına geçen Vali Tuna, Suruç hakkında Kaymakam Çiftçi’den bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Suruç Meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, meydanda bulunan çayhanede vatandaşlarla sohbet etti. Suruçlu vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Vali Tuna, vatandaşların sorun ve taleplerini tek tek dinledi. Sohbetin ardından çarşı esnafını da ziyaret eden Vali Güngör Azim Tuna, esnafa işlerinde hayırlı kazançlar diledi. Çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Tuna, okullarını aksatmamaları konusunda çocuklardan söz aldı.
Esnaf ziyaretinin ardından Şanlıurfa’ya dönen Vali Güngör Azim Tuna’ya, Kaymakam Abdullah Çiftçi ve Milletvekili İbrahim Halil Yıldız da eşlik etti.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!