Viranşehir’de diş hekimlerine gece mesaisi

Mucahit Akin  |  08 Ekim 2016, Cumartesi 12:50  |  1645 görüntülenme
Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan, ağız ve diş sağlığı yönünden hasta mağduriyetini gidermek için hastanede uygulanan nöbet sistemi ile gece mesaisine geçildiğini belirtti.
Viranşehir’de diş hekimlerine gece mesaisi

Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan yaptığı açıklamada, daha fazla hastaya hizmet vermek ve diş hekimlerinin daha verimli çalışmalarını sağlamak amacıyla nöbet sistemine geçtiklerini söyledi. Hastanede akşam 17.00 ile 22.00 saatleri arasında 3 diş hekiminin hizmet vereceğini söyleyen Erkan, “Gündüz yapılan tüm işlemler, aksam çalışmasında da yapılacak. Hastaneye başvuran vatandaşlar ister hastaneye gelerek ister MHRS üzerinden randevu alarak muayene yapabilecek. Mesai saatlerinde diş tedavisine fırsat bulamayan, iş yerinden izin alamayan, gün içerisinde vakit bulamayan vatandaşlarımız mesai dışı çalışma sayesinde diş tedavisine zaman ayırabileceklerdir” dedi.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!