YEŞİL KORİDOR PROJESİNDE SONA GELİNDİ

Mucahit Akin  |  25 Kasım 2020, Çarşamba 21:00  |  9091 görüntülenme
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nce hayata geçirilen ‘Yeşil Koridor Projesi'nde sona gelindi.
YEŞİL KORİDOR PROJESİNDE SONA GELİNDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün öncülüğünde Şanlıurfa’da bir ilk olan ‘Yeşil Koridor Projesi’nin fiziki olarak yüzde 75'i tamamlandı.

 

Şanlıurfa’yı hak ettiği yere taşımak için yenilikçi projeler üreten ve bunları teker teker hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, 'İlk Toplanma Merkezi' olarak bilinen Eski Hal Pazarı kavşağında yapımı tamamlanan TOKİ'ye ait iş merkezi bahçesinde uygulanan kentin en uzun 'Yeşil Koridor Projesi'nin tamamlamak üzere.

 

Şanlıurfa’da bir ilk olan 'Yeşil Koridor Projesi’ pilot bölge olarak Novada Park, 11 Nisan Kurtuluş Camiisi ve Şanlıurfa Valiliği arasında geçiş koridoru olan 250 metrelik alanda uygulandı. İçerisinde bitki tagları, ağaçlar, çeşmeler, oturma bankları, kendinden ışıklı zemin kaplamaları ve çim derzli yol yer alan Yeşil Koridor çok kısa bir sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!