Yivsiz tüfek kullanımı yasaklandı

Mucahit Akin  |  21 Şubat 2017, Salı 13:01  |  1387 görüntülenme
Şanlıurfa Valiliği tarafından uzun namlulu ve tam otomatik atış yeteneğine haiz harp silahı görünümünde olan yivsiz tüfeklerin kullanımı ve taşınması olağanüstü hal uygulaması devamı süresince yasaklandı..
Yivsiz tüfek kullanımı yasaklandı

Şanlıurfa Valiliği tarafından uzun namlulu ve tam otomatik atış yeteneğine haiz harp silahı görünümünde olan yivsiz tüfeklerin kullanımı ve taşınması olağanüstü hal uygulaması devamı süresince yasaklandı.
Ülke genelinde terör olaylarına karşı alınan tedbirler doğrultusunda, Şanlıurfa’da da bazı tedbirlerin alınması bağlamında “Yivsiz tüfeklerin kullanımının ve taşınmasının Olağanüstü Hal uygulaması devamı süresince yasaklanması ve kısıtlanması” yönünde Valilik kararıyla tedbir alındı.
Valilikten yapılan açıklamada, "Ruhsatlı olsa dahi güvenlik kuvvetlerince kullanılan uzun namlulu ve tam otomatik atış yeteneğine haiz harp silahı görünümünde olan yivsiz tüfeklerin kullanımı ve taşınması Olağanüstü Hal uygulaması devamı süresince yasaklanması kararı alınmıştır” denildi.
Şanlıurfa Valiliği tarafından alınan karar yarın itibariyle yürürlüğe girecek.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!