Ayhan yeni yıla barış diledi

Mucahit Akin  |  30 Aralık 2016, Cuma 10:33  |  1055 görüntülenme
Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, 2017’nin, tüm dünyada barış, huzur ve kardeşliğin egemen olduğu bir yıl olmasını diledi..
Ayhan yeni yıla barış diledi

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, 2017’nin, tüm dünyada barış, huzur ve kardeşliğin egemen olduğu bir yıl olmasını diledi.
Yayınladığı yeni yıl mesajında, geride kalan 2016 yılının, 15 Temmuz hain darbe girişimi, terör saldırıları ve bölge ülkelerinde yaşanan acı olaylarla hatırlanacağını belirten Ayhan, “Bu acı olaylarda kaybettiğimiz şehitlerimizi asla unutmayacağız. Onları her zaman rahmetle ve minnetle anmaya devam edeceğiz” dedi.
Yeni yılda, bölge ülkelerinde yaşanan acıların sona ermesi temennisinde bulunan Ayhan, “Yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diliyorum. Milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Belediye olarak, geride kalan yılda Akçakale için çok önemli hizmetler gerçekleştirdiklerinin de altını çizen Ayhan, “Hizmet etmekten gurur duyduğumuz Akçakale halkının yaşam standartlarını hak ettiği düzeye çıkarabilme adına çalışmalarımızı yeni yılda da büyük bir azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz. Yeni yılda yeni atılımlar, yeni projeler ve yeni adımlarla yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!