Ana Sayfa - Üst Banner

Bozova’da Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 610 Kök Kenevir Ele Geçirildi!

Güncel Urfa  |  05 Ağustos 2026, Çarşamba 15:30  |  26 görüntülenme
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve JASAT tarafından Bozova ilçesinde düzenlenen operasyonda, yasa dışı ekildiği tespit edilen 610 kök kenevir bitkisi ile 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.
Bozova’da Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 610 Kök Kenevir Ele Geçirildi!

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ve Bozova İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler ile Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), uyuşturucu imal ve ticaretine yönelik yürüttükleri başarılı çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Tarla Arasında Kenevir Tarlası!

Edinilen bilgiye göre, 4 Ağustos 2026 tarihinde Bozova ilçesinde yasa dışı kenevir ekimi yapıldığı bilgisine ulaşan jandarma ekipleri düğmeye bastı. Belirlenen adrese düzenlenen operasyonel faaliyetler neticesinde yapılan aramalarda:

610 kök kenevir bitkisi,

1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Şüpheli Şahıs Gözaltına Alındı

Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheli şahıs, hakkında gerekli adli işlemler başlatılmak ve adli makamlara sevk edilmek üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, kent genelinde huzur ve güvenliği sağlamak, uyuşturucuyla mücadeleyi en üst seviyede tutmak amacıyla önleyici kolluk faaliyetlerine azim ve kararlılıkla devam edileceğini bildirdi.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!