Ana Sayfa - Üst Banner

Suruç’ta Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 3 Şüpheli Yakalandı!

Güncel Urfa  |  09 Eylül 2026, Çarşamba 12:34  |  24 görüntülenme
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Suruç ilçesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 2 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Suruç’ta Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 3 Şüpheli Yakalandı!

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, kent genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretini önlemeye yönelik yürüttüğü köklü saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

8 Paket Halinde 2 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Narkotik suçlarla mücadele çalışmaları kapsamında harekete geçen Suruç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığını tespit ettiği şüphelileri yakın takibe aldı.

3 Eylül 2026 tarihinde belirlenen adreslere düzenlenen operasyonel faaliyet neticesinde yapılan aramalarda:

8 paket halinde paketlenmiş toplam 2 kilogram Esrar Maddesi ele geçirildi.

3 Şüpheliye Adli İşlem

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 şüpheli şahıs hakkında adli makamlarca gerekli hukuki süreç ve adli işlemler başlatıldı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, gençleri ve toplumu zehirleyen uyuşturucu tacirlerine karşı narkotik suçlarla mücadele çalışmalarına kent genelinde kararlılıkla ve hız kesmeden devam edileceğini vurguladı.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!