Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna ateş açıldı

Mucahit Akin  |  25 Ağustos 2016, Perşembe 14:18  |  1114 görüntülenme
Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna Artvin’ in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada Yanıklı köyü yakınlarında ateş açıldı
Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna ateş açıldı

Artvin ili Ardanuç ilçesi Yanıklı mevkiinde Soğuk Su olarak bilinen mahalde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyu özel harekat polisleri tarafından güvenlik gerekçesiyle durduruldu. Yol kenarında barikat görülmesi üzerine bölge özel harekat polisleri tarafından ateş altına alındı. Teröristlerle girilen çatışmada 1 polis yaralandı. Askeri helikopter istenen bölgede çatışma devam ediyor.

2 aydır bu bölgede 5 kişilik bir PKK grubu olduğu biliniyordu. Takip devam ediyordu. Çok planlı ve profesyonel bir saldırı olduğu bilgileri geliyor.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu zırhlı araçla çatışma bölgesinden çıkartıldı

Artvin'in Ardanuç ilçesi Yanıklı mevkiinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyunun geçtiği sırada Özel Harekat polisleri ile teröristler arasında çıkan çatışma sürerken, CHP Genel Başkanı zırhlı polis aracıyla Artvin'in Şavşat ilçesine götürüldü. 

CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN BİLGİ ALDI

 

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bulunduğu konvoya yapılan saldırı ile ilgili Artvin Valisi Muhterem İnce ve İçişleri Bakanı Efkan Ala’dan bilgi aldı.

Göktürk Fırat -İHA

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!