Ana Sayfa - Üst Banner

ŞUSKİ’den Hilvan’da Altyapı Hamlesi: Bağlar Mahallesi’ne 800 Metrelik Yeni Hat!

Güncel Urfa  |  09 Eylül 2026, Çarşamba 12:44  |  28 görüntülenme
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Hilvan ilçesine bağlı Bağlar Mahallesi’ndeki yeni yerleşim alanlarının altyapı ihtiyacını karşılamak amacıyla 800 metre uzunluğunda yeni altyapı hattı döşeme çalışması başlattı.
ŞUSKİ’den Hilvan’da Altyapı Hamlesi: Bağlar Mahallesi’ne 800 Metrelik Yeni Hat!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yeni gelişen yerleşim alanlarının ve artan nüfusun altyapı gereksinimlerini karşılamak adına saha yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Hilvan’ın Bağlar Mahallesi’nde yeni yapılaşmaların hız kazandığı bölgeleri mercek altına aldı.

Yeni Yapılaşma Bölgesine Sağlıklı Altyapı

İş makineleri ve personellerle sahada yoğun mesai harcayan ekipler, mahalledeki yeni yerleşim yerlerinin altyapı ağını güçlendirmeyi hedefliyor:

Hat Uzunluğu: Proje kapsamında bölgeye toplam 800 metre yeni hat kazandırılacak.

Amaç: Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte yeni konutların altyapı ihtiyacı kesintisiz karşılanacak, bölge sakinlerine modern ve sağlıklı bir altyapı hizmeti sunulacak.

Muhtar Teştaş: "Halkımız Hizmetten Son Derece Memnun"

Mahallede yürütülen altyapı hamlesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bağlar Mahalle Muhtarı Mustafa Teştaş, yapılan yatırımların önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

“Yapılan altyapı yatırımları hem mahallemiz hem de ilçemiz için çok güzel ve yerinde oldu. Mahalle halkımız sunulan bu hizmetlerden oldukça memnun. Hızlı ve gayretli çalışmalarından ötürü ŞUSKİ ekiplerine ve Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz.”

ŞUSKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri, kent genelinde yeni yapılaşmanın olduğu tüm noktalarda altyapı ağını genişletme ve mevcut sistemleri güçlendirme çalışmalarının plan dâhilinde devam edeceğini kaydetti.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!