Advert
Advert

Gülender Açanal'dan STK'lara Ziyaret

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Zemzem Gülender Açanal seçim çalışmaları kapsamında Memur Sen İl Başkanlığı ve Şanlıurfa Şehir Plancıları İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Gülender Açanal'dan STK'lara Ziyaret
Bu içerik 1267 kez okundu.
Advert

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantıları, esnaf ve vatandaş ziyaretleri ve Sivil Toplum kuruluşları ile bir araya geliyor. Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Aday Gülender Açanal, çalışmaları kapsamında Memur Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun’u ve yönetimini ziyaret etti. Memur Sen yönetimi ile sohbet eden AK Aday Açanal, Sivil Toplum kuruluşlarının ne kadar önemli olduğuna dikkat çekti. Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen ziyarette AK Aday Açanal, 24 Haziran seçimleri için AK Parti’ye destek olunmasını istedi ve İbrahim Coşkun ve Yönetimine teşekkür etti.

 

AK Aday Açanal daha sonra Şanlıurfa Şehir Plancıları İl Temsilcisi Mehmet Selim Açar’ı ziyaret etti. Ziyarette Mehmet Selim Açar’ın yanı sıra Şehir Plancıları da hazır bulundu. AK Aday Zemzem Gülender Açanal 24 Haziran seçimlerinin önemine değinerek AK Kadrolara destek olunmasını istedi. AK Parti ile Türkiye’nin kaderinin değiştiğini anlatan Gülender Açanal, AK Parti ile Türkiye’nin kabuk değiştirdiğini, ekonomiden teknolojiye, tarımdan sanayiye kadar tüm alanlarda ciddi bir büyüme olduğunu anlattı.

 

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.